Pyetja:

I fali pesë kohët e namazit dhe kam dëshirë të mbulohem por burri nuk më lejon. Frikësohem se mos po më zë vdekja edhe pse ende nuk i kam 28 vjet.

***

Përgjigjja:

Silluni mirë me burrin sa të keni mundësi dhe bëni dua sa më shumë që Allahu t’ia hap zemrën dhe të të lejojë ty të mbulohesh.

Husejn Es-Serraxh