Pyetja:

Kam disa ditë borxh nga Ramazani për shkak të ciklit menstrual, kam vendosur që t’i kompenzoj këtë muaj. A mundem të agjëroj të enjten dhe të premtën apo të premtën dhe të shtunën? Cilat ditë nuk lejohet t’i agjëroj?

***

Përgjigjja:

Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi Pejgamberin ﷺ

Ju mundeni të agjëroni për të kompenzuar ditët e Ramazanit në çfarëdo dite të javës. Madje edhe nëse agjëroni vetëm të premtën.

Shejh Asim El Hakim

1 Koment

Comments are closed.