Pyetja:

A na lejohet me të veshim ngjyra të çfarëdoshme me shami apo duhet të vishemi vetëm zi? Si është suneti?

***

Përgjigjja:

Lejohet që të veshni çdo ngjyrë e cila nuk është atraktive dhe nuk tërheq vëmendje. Gjithashtu që ngjyra të jetë e pranuar për rrethin.

Shejh Asim El Hakim

Comments are closed.