Pyetja:

Jam 18 vjeç dhe i fali pesë kohët e namazit. Kur qohem të shkoj në namazin e sabahut, e shoh një plakë e cila ka një erë të keqe, më jep selam dhe edhe unë ia kthej selamin. Kjo më ndodh qe dy vite dhe nuk e di se çka të bëj.

***

Përgjigjja:

Ndoshta është vesvese prej shejtanit. Lexoni duatë e gjumit para se të  flini dhe flini me abdes, lexoni Kuran e të mos ju preokupojë kjo gjë se do t’iu largohet, me lejen e Allahut.

Bedri Robaj