Pyetja:

Kam ardhur qe një muaj në Gjermani dhe namazin e drekës e fali fshehurazi në kompaninë ku punoj ngase nuk mundem ta fali në banesë. A kam mëkat që veproj kështu?

***

Përgjigjja:

Nuk prishë punë, namazi nuk është kusht as të jetë publik e as fshehurazi. Ju mund të veproni si të doni, në namaz nuk pengon asgjë kjo.

Me rëndësi është që ta falni namazin, së paku vetëm farzin shembull në rastet kur jeni në punë.

Dr. Shefqet Krasniqi