Pyetja:

Si duhet përgjigjur agjëruesi nëse dikush e fyen atë?

***

Përgjigjja:

Nëse dikush e fyen agjëruesin ai duhet përgjigjur duke thënë:

Innĩ ṣãimun, innĩ ṣãim.

إِنِّي صَائِمٌ، إِنِّي صَائِمٌ.

(Unë jam agjërues, unë jam agjërues!).[1]

——————————

[1]Buhariu dhe Muslimi.