Pyetja:

A bën femrat të përdorin thonjë falco? Të ngjesin thonjët plastikë për zbukurim.

***

Përgjigjja:

Falenderimi i takon Allahut, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të Dërguarin e Tij ﷺ.

Kjo është një çështje diskutabile. Mendimi më i saktë është kjo nuk lejohet.

Shejh Asim El Hakim