Pyetja:

A iu lejohet një çifti bashkëshortor, pas aktit seksual, ta prekin fëmijën derisa janë xhunubë?

***

Përgjigja:

Po, lejohet që ta prekin dhe të luajnë me të, nuk ka ndonjë ndalesë për këtë.

Bedri Robaj