A pranohet namazi për një femër e cila nuk mban shami në jetën e përditshme?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Sabit Gashi thotë: A pranohet namazi për një femër e cila nuk mban shami në jetën e përditshme?

, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: