Pyetja:

A prishet agjërimi nëse një grua përdor kuhl në sy apo një krem me yndyrë në flokët e saj?

***

Përgjigja:

Kushdo që përdor kuhl gjatë ditës në Ramazan duke qenë agjërueshëm kjo nuk e prish agjërimin e tij, e njejta gjë vlen për atë që vë një krem me yndyrë në flokët e saj/tij.

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva, nr. (10/253)