Pyetja:

Nëse i zoti i shtëpisë (baba) nuk punon si duhet?

***

Përgjigjja:

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bedri Lika, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: