Pyetja:

A ka problem nëse themi “Bismilah” me zë të lartë apo “Bismilahi Rrahmani Rrahim”, pasi të filloj të thirret ezani?

***

Përgjigjja:

Po, kjo është gabim të veprohet dhe është prej risive (bidateve) në fe.

Shejh Asim El Hakim

Comments are closed.