Pyetja:

A është e mundur të na marrin mësysh edhe pasi të themi gjithë dhikrin dhe lutjet para se të dalim jashtë?

***

Përgjigjja:

Po, është e mundur nëse dëshiron Allahu, gjithçka është në Dorën e Tij. Mirëpo duhet të kemi mendimin dhe shpresën e mirë për Allahun, ngase Allahu është ashtu siç robi e mendon Atë.

Shejh Asim El Hakim