Pyetja:

A llogaritet koha mes ezanit dhe ikametit si kohë e pranimit të duave për femrën gjatë ciklit të saj menstrual, apo kjo vlen vetëm kur ajo është e pastër?

***

Përgjigjja:

Të qenit me të përmuajshmet nuk ndikon në validitetin e duasë së saj! Duaja e saj dëgjohet dhe pranohet.

Shejh Asim El Hakim

Comments are closed.